Една Палитра с Много Таланти / LH Cosmetics Infinity Palette

Една Палитра с Много Таланти / LH Cosmetics Infinity Palette

Палитра от цветове, не от сенки за очи


Първата палитра от LH Cosmetics е истинска находка за всеки любител на грима. Вече няколко седмици използвам Infinity Palette и съм събрала достаъчно впечатления, за да ви запозная с нея и да изразя дълбоките си чувства на обич и привързаност… 🙂
Имах вискоки очаквания към тази красавица и тя оправда абсолютно всички от тях. Ако трябва да съм честна за първи път си поръчвам палитра, без да съм я изпробвала или поне видяла на живо преди това. Реших се на покупката, осланяйки се на възхищението си към Linda Hallberg, която е създателката и и мой кумир от доста време на сам. Казах си че няма как точно тя да създаде лош продукт и се оказах права.


Палитра с Много Таланти / LH Cosmetics Infinity Palette


Палирата съдържа осем цвята, които могат да се използват не само като сенки за очи! Идеални са и за скулптуриране на лицето, фиксираща пудра, оформяне на веждите и дори за червило ако се смесят с безцветен глос за устни. Четири от цветовете са с топъл нюанс и нежна матова текстура, а другите четири съдържат много фини, блестящи частици, а два от тях, дори се представят брилянтно и като хайлайтер. Всичките осем цвята са със много висока пигментация и са създадени, така че да се допълват идеално.


Палитра с Много Таланти / LH Cosmetics Infinity Palette


Самата опаковка е изцяло черна, със логото и името на палитрата изобразени на капака, направена е от много твърд карнон и е изключително компактна, което винаги е бонус.
Личното ми мнение, е че палитрата би се вписала идеално както към арсенала от продукти, не само на професионален гримьор, но и на всяка дама, която обича да се гримира.
Като изявен любител на грима много се впечатлявам от палитри с ярки, красиви и нестандартни цветове, което явно е причината да притежавам над 30 палитри в студиото си… да, знам имам проблем, но няма да го обсъждаме сега! Суровата истина обаче, е че най-използваните палитри са по-неутралните със умно подбрани цветове и Infinity Palette е точно такава.


 Палитра с Много Таланти / LH Cosmetics Infinity Palette


След като изпробвах Infinity Palette, вече нямам търпение да видя и следващите продукти, които ще лансират от LH Cosmetics, защото съм сигурна, че и те ще са страхотни.
Ако съм разпалила интереса ви към тази палитра можете да си я поръчате от ТУК за 42 евро. Пристига сравнително бързо, за около седмица.