Мигли „косъм по косъм“  или 3D мигли… Какво трябва да знаем

Мигли „косъм по косъм“ или 3D мигли… Какво трябва да знаем

Преди няколко години силното желанието на жените, по света, за по-плътни, гъсти и обемни мигли роди метода за трайно поставяне на мигли косъм по косъм.  Ако сме напълно честни, трябва да признаем, че повечето от нас съвсем не са благословени със съвършено оформени мигли, като на принцеса Аурора от “Спящата Красавица” (подзирам, че сто-годишният сън също е помогнал).

Косъм по косъм или 2, З и повече D мигли

3D мигли и косъм по косъм

Ако метода „косъм по косъм“ е първообраза на сгъстяването и удължаването на мигли, то 2D, 3D и т.н… е подобрената версия, при която са елиминирани първичните недостатъци. Тези от Вас, които никога на са сгъстявали миглите си перманентно, най-вероятно се чудят какво представлява цялата процедура.

При метода “косъм по косъм” долният клепач се изолира от горния с помощта на специални колагенови лепенки, след това миглите на горния клепач се почистват и поставянето, на предварително избрания размер косъмчета , може да започне. Към всяка една естествена мигла се залепя един изкуствен косъм и за това е нужно специално антиалергично лепило, тъй като се работи излючително близо до очната ябълка.

При 2D и 3D метода от 2,3 или повече, много финни и нежни косъмчета, се прави снопче и едно такова снопче се прилепя към всяка една естествена мигла. Броя косъмчета, от които се оформя снопче съответства на цифрата преди ‘D’, така ако се използват 3 косъмчета съответно и процедурата е 3D.

3D Mигли по-добро от косъм по косъм

При метода “косъм по косъм” косъмчетата са по-плътни от естествените мигли и на всяко око се поставят около 100 косъма.
При ‘D’-метода се използват изключително финни, естествени или синтетични косъмчета, от които се оформя снопче и на всяко око могат да се поставят от 200 до 900 косъмчета! Сами разбирате, че в този случай обема е много по-богат и самия завършек по-естествен.

Що се отнася до издържливостта на миглите, тя също е подобрена при новия метод и типичното натежаване, което се получаваше много често при миглите “косъм по косъм”, тук не се среща.

“D” метода отговаря на очакванията на много повече дами и дори ги надминава, именно за това реших да го практикувам в A Lazy Monkey Makeup Studio. Загуба на естествени мигли не се забелязва а клиентките, които вече се възползваха от най-новата услуга са повече от очаровани.

Ако не сте доволни от вида на миглите си или просто ви се иска да го подобрите, не се колебайте и запазете своя час за консултация в A Lazy Monkey Makeup Studio. Подхода към всеки клиент  е винаги индивидуален, а аз лично държа да запозная всяка дама детайлно с процедурата и да изпълня и най-смелите очаквания!

Подробна информация за всички услуги извършвани в  A Lazy Monkey Makeup Studio може да намерите ТУК.

A-Lazy-Monkey-Profesionalen-grim-signature

2 коментара

  1. Как мога да се свържа с вас

    1. Здрвейте Йоанна!
      Ако сте във Варна можете да ме намерите в A Lazy Monkey Makeup Studio, което се намира на улица Баба Рада 8 или да се обадите на +359 884440789.
      Хубав ден!

Напиши Коментар

Подобни Статии