Моите Must Have Четки за Парфектен Грим

Моите Must Have Четки за Парфектен Грим

Всичко е Възможно с Правилните Четки!

Разбирам, че нов цвят червило, актуален фон дьо тен или интересен нюанс сенки са къде, къде по-интригуващи от някакви си четки. Аз обаче гледам на четките си като на инвестиция и съответно не пестя средства за тях! С времето стигнах до извода, че ефтините четки на са качествени, а качествените не са никак ефтини! Понякога, разбира се, се появяват и по-достъпни варианти, които много харесвам и просто подменям на няколко месеца, защото не са от най-издържливите.
Днес искам да Ви покажа любимите си оръжия  🙂 , които са издържали теста на времето и никога не са ме подвеждали.


Моите Must Have Четки за Грим


Моите Must Have Четки за Грим


Ако от този момент на татък, по някаква неведома причина, трябва да ползвам само една марка четки, дори няма да се замисля какво да избера. Bobbi Brown разбира се! Като всичко от Bobbi Brown и четките им са безкомпромисни. Изработени са от висококачествени материали и са адски удобни! Притежавам ги от около три години и съм ги мила безброй пъти, до този момент не са загубили и косъм, а формата им е непроменена! Разнасят продуктите почти като магия върху кожата и никога, ама никога не ми се е случило да направят петно.
Усещам ги като естествено продължение на ръката си и за мен си е чисто удоволствие да работя с тях.  Ето и кои точно ползвам ежедневно:
Bronzer Brush, Blush Brush, Smokey Eye Liner Brush, Ultra Fine Eye Liner Brush.


Моите Must Have Четки за Грим


За LH Cosmetics съм писала и преди (ТУК) ,почитател съм на обрания, скандинавски стил на бранда, а всичките им продукти са с впечетляващ дизайн и качество. Дръжките на четките имитират дърво, комбинирано със черен матов метал, удобни са и ми харесва че тежат! Много ми е неприятно, когато масивно, изглеждаща четка се окаже лека като перце…мозъкът ми автоматично ги оценява като ‘Блях! 😛 ‘.
LH четките се представят наистина брилянтно и ги ползвам постоянно! Заедно сме от година и до този момент не съм забелязала абсолютно, никакакво ‘оплешевяване’.
В целия сет от 5 четки, който си избрах има: 2 четки за сенки за очи, една огъната за очна линия, една остра за вежди (очна линия) и една плоска, за каквото си решите 😆
Можете да си ги поръчате директно от сайта на LH Cosmetics, пристигат сравнително бързо – около седмица.


Моите Must Have Четки за Грим


Моите Must Have Четки за Грим


Няма да се разминем и без попълнение от MAC. Тези хора наистина знаят как да правят четки! MAC 168SE е съвършената четка за нанасяне на красив контур. Прилепва перфектно по извивките на лицето и образува нежна, преливаща светлосянка.
MAC217 е вечната класика и мисля, че няма гримьор, който да не я притежава и обича. Върши чудесна работа, прелива цветовете незабележимо и е супер удобна!


Моите Must Have Четки за Грим


Ако вече се чудите защо не видяхте нито една четка за фон дьо тен, то е защото съм control freak. Фон дьо тена трябва да изглежда точно така както искам и съответно изискванията ми към този тип четки са грандомански. За това реших да ги оставя за следващ пост. Пък и да не ви доскучава 🙂 .
А вие имате ли си любими четки?