GlamGlow Youthclense: Красивата кожа е добре почистената кожа

GlamGlow Youthclense: Красивата кожа е добре почистената кожа

Какво е GlamGlow Youthclense?

GlamGlow Youthclense e rеволюционen почистващ продукт за кожата на лицето на Американския топ бранд GlamGlow и той съвсем не е типичната измиваща пяна. Текстурата му е изключително гъста, гладка и кремообразна, което е разбираемо, имайки се предвид, че една от основните съставки е Каолин. Съдържа малки ексфолиращи частици, а на цвят е бежаво- сивкав. Нанася се на суха кожа с леки масажни движения, а при отмиването на продукта се получава богата пяна.
Във формулата си GlamGlow Youthclense съдържа Асаи, Гуарана и Асерола, които са отличен източник на антиоксиданти, а Лененото семе и Киноа са богати на Омега мастни киселини 3, 6 и 9 които спомагат за по-здравия вид на кожата. Морската кал в състава ревитализира кожата, екстрактите от зелено микроводорасло и Фитанова киселина нежно ексфолират, а патентованият TEAOXI® екстракт, който се съдържа във всички продукти на GlamGlow, защитава кожата от свободните радикали.

Ослепителна кожа с Глам Глоу

А дали го харесвам…?

Много!!!
Преди да ви кажа какво точно е мнението ми за GlamGlow Youthclense, обаче е редно да ви запозная с моя тип кожа, който е изключително темпераментен…. През по-голямата част от годината кожата ми е от смесен тип , т.е. мазна в Т-зоната и суха в останалата част на лицето, изключително склонна към образуване на акне и комедони и в същото време много чувствителна. Обожавам почистващите маски, които съдържат каолин и киселини, но мразя да чакам 20 минути, докато изсъхнат и заприличам на зле поддържана мумия, а за отмиването им дори не искам да споменавам. За мен GlamGlow Youthclense комбинира в себе си действието на почистваща маска и ексфолиращ лосион, което е брилянтно! Спестява ми около 20 минутно мълчание, до като чакам поредната маска да изсъхне и кожата ми придобие каменен вид. Аз лично използвам ексфолиращи киселини, в лека форма разбира се, целогодишно и честно казано, от както добавих GlamGlow Youthclense към почистващия си арсенал, посягам все по-рядко към тях, защото просто не усещам нужда да го правя. Започнах да го ползвам предпазливо, имайки предвид чувствителността на кожата си и ексфолиращите свойства на продукта, в началото не повече от 3 пъти седмично и само вечер. Никога не съм усещала дори и леко парене или дискомфорт, а точно обратното, кожата ми го понася отлично.
В ‘онези’дни от месеца, когато винаги ми излиза по някоя неканена пъпка, а черните точки на носа ми набират сила и тена ми е сивкав, вечер след като масажирам добре кожата си с GlamGlow Youthclense оставям продукта да попие добре и да подейства около 5 минути. Пъпчиците не изчезват разбира се, но поне не се развиват до пълния си потенциал, а тена ми определено се избистря.
Не оставайте обаче с впечетление, че използвам GlamGlow Youthclense всяка вечер…Не! За мен този продукт е тежката артилерия, ползвам го, няколко пъти седмично и в моментите, когато усещам,че някоя пъпка е готова да се покаже или кожата ми не се държи прилично или искам кожата ми да изглежда супер добре, супер бързо.

В заключение!

Иска ми се GlamGlow Youthclense да съществуваше, когато бях тийнейджър и хормоните причиниха зверски неща на кожата ми! Сега това е един от продуктите, които използвам редовно и от който виждам реални резултати. Тенът ми е много по-избистрен, лицето ми е чисто от пъпчици(малки и големи) а благодарение на ексфолиращите си свойства си е страхотен анти-ейдж продукт. Както казах в началото, това обаче не е типичната измивна пяна, а доста по-потентен и силен, измивен продукт,който според мен не е удачен за всекидневна употреба.
Ако все още не сте решили дали искате да изпробвате GlamGlow Youthclense можете да видите още мнения тук и тук, а ако хвалебствените ми слова са Ви убедили, че GlamGlow Youthclense ще се справи със всички проблеми на кожата ви, ще изхвърли боклука и ще измие чиниите…можете да си го поръчате от тук.

Ако имате въпроси или GlamGlow Youthclense вече ви е познат, оставете коментар по-долу.

Ще се радвам да разбера какво мислите!